START SPRE PERFORMANȚĂ!

   Prima pagină      Evenimente

Ca în fiecare an şi pe 4 decembrie 2018, Liceul cu Program Sportiv „Viitorul Piteşti” a organizat o gală a sportului, prilej cu care i-a recompensat pe cei mai buni sportivi şi profesori. 

 

LPS Piteşti a avut un an 2018 remarcabil, câştigând peste 100 dedmedalii la Campionatele Naţionale de juniori,  peste 30 de medalii la Campionatele Naţionale de tineret, 43 la Campionatele Naţionale de seniori, 34 la Campionatele Naţionale Universitare, 17 la Campionatele Balcanice de seniori şi juniori, dar şi 5 clasări în primii zece la Campionatele Mondiale şi Europene de juniori şi seniori. 

Cel mai bun sportiv al LPS Piteşti a fost desemnat.

Premierea sportivilor şi a antrenorulor a fost făcută de Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general alaISJArgeş.

Iată laureaţii, pe secţii: 

 

 

 

 

Pentru a respecta cerințele stabilite în Regulamentul U.E. 679/2016 privind prelucrarea  datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, tuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimțământul înaintea transmiterii de cookies în computerele acestora.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Dacă NU sunteți de acord, vă rugăm să NU continuați navigarea pe această pagină web.

©2012-2019 Design & admin:   PRofVișan Roberto - Cristian